RS3 Webshop - Kereső

Silkolene Comp Gear 1L (10W-40)
Silkolene Comp Gear 1L (10W-40)
Silkolene Comp Gear 1L (10W-40)

Silkolene Comp Gear 1L (10W-40)

(Nettó ár: 2.197 Ft)
2.790 Ft
[Készlet: 50 db]
 db 
Cikkszám: 41440001

Leírás :

Jóváhagyások:

API GL-4/GL-3


A SILKOLENE COMP GEAR célja, hogy simább kapcsolási karakterisztikát és könnyebb tengelykapcsoló működést biztosítson. Viszkozitási ellenállásának és súrlódásának csökkentésével biztosítja a sima sebesség váltásokat, mialatt csökkenti a kopásokat és a sebességváltó teljesítmény veszteségeit.

Kiváló kopásgátló tulajdonsága, párosulva a fém a fémen súrlódással, segít csökkenteni a pittingesedés kialakulását és a kopások mértékét a fogaskerék fogakon, ezzel meghosszabbítva az alkatrészek élettartamát.
Alkalmazás

SILKOLENE COMP GEAR egy magas teljesítményű, szintetikus technológiára épülő sebességváltó olaj, amely elsősorban az off-road versenymotorok részére lett fejlesztve. Természetesen megfelel azoknak az utcai verseny motoroknak a kenésére is, ahol sebességváltó és tengelykapcsoló kenése kombinálva van.

Magas termikus stabilitással rendelkezik. Úgy tervezték, hogy a motocross verseny alkalmazásokban fellépő magas igénybevételek által generált hőmérsékleteknek is ellenálljon.

Kiemelkedő teherbíró képességekkel rendelkezik, képes ellenállni a legradikálisabb vezetési stílusokban fellépő lökésszerű terheléseknek is.

Kompatibilis az alumínium és kevlár tartalmú kuplung tárcsákkal, ezzel biztosítva a megfelelő kenést és a sebességváltó alkatrészek (kiemelővillák, csapágyak) túlmelegedését, amely a hagyományos ásványolajok alkalmazásánál állandó probléma.

Megjegyzés: Nem alkalmazható hipoid alkalmazásokban!

Előnyei

- Csökkenti a tengelykapcsoló és a váltó kopását.
- Optimális tengelykapcsoló karakterisztikát biztosít.
- Csökkenti a tengelykapcsoló ellenállását.
- Simább, gyorsabb sebességváltás.
Megosztás   
f t
Silkolene Comp Gear 1L (10W-40)
Silkolene Comp Gear 1L (10W-40)
Silkolene Comp Gear 1L (10W-40)